Italiaans buffet

Klik voor 'n bestelling of offerte op: - Reservering Prijsopgaaf

Voorgerechten

  • uienbrood, pittige worst, kruidenboter en knoflookolijven
  • zuppa di pomodoro Tascano - Toscaanse tomatensoep
  • zuppa Pavese - dubbel getrokken runderbouillon met een gepocheerd ei en tuinkruiden
  • 3 Antipasti - canapé met avocado en gerookte zalm - cherrytomaatje met geitenkaas, basilicum, zongedroogde tomaat - fricandeaurolletje gevuld met tonijnmayonaise (vitello tonnato)
  • € 6,50 pér gerecht

Hoofdgerechten

  • agnello al salsa di cocco, curry e peperoncino - lamsvlees in romige saus van kokosmelk, kerrie en rode paprika
  • all'uccelletto - kalfsfricandeau in witte wijn en olijven
  • asparagi alla primavera - gegratineerde (groene) asperges
  • braciole di maia vitello le al pomo doro - gegrilde karbonades (zonder been) in tomatenknoflooksaus
  • contorno di peperoni ripieni di tonno, aciughe e olive - gestoofde tomaten met tonijn, ansjovis en olijven
  • fagiolini alla Genovese - sperziebonen met ansjovis en knoflook
  • filetto di pollo al fungghi - kipfilet met champignonroomsaus
  • filetto di pollo al prosciutto e formaggio - kipfilet met parmaham en kaas gegratineerd
  • frittata con le zucchine - omelet met courgettes
  • insalata caprese - tomatensalade met o.a. basilicum en mozzarella
  • ossobucco - kalfsschenkel in groentesaus
  • pasta tri colore alla carbonara - 3 kleuren pasta met paddenstoelenroomsaus (en spekjes)
  • patate al forno - gebakken aardappelen met o.a. ui, tomaat, Parmezaanse kaas
  • pizza quattro stagioni - pizza met  tomaten, kaas, ham, salami, paprika en champignons
  • pollo alla cacciatora - kip met kappers en olijven
  • pollo al messinese - kip met tonijnsaus
  • polpette di carne al balilico - gehaktbrood met olijf, paprika, ui, basilicum
  • punta di maiale al gorgonzola - gebakken varkenshaasje met gorgonzolasaus
  • risotto - gebakken, romige, smeuïge, ietwat kleverige rijst
  • salmone con pesto - gestoofde zalm met PESTO
  • spaghetti bolognese - pasta met bolognesesaus
  • spinaci gratinati - spinazie met Parmezaanse kaas gegratineerd
  • stufato di pollo belle Italia - stoofpotje van kipfilet met champignons en paprika in een tomatensaus met kaas
  • tagliatelle gorgonzola - pasta met gorgonzolasaus
  • vitello tonnato - kalfsfricandeau met tonijnsaus (koud)
  • € 22,50   5 hoofdgerechten naar keuze (waarvan 2 vis-vleesgerechten)
  • € 27,50   8 hoofdgerechten naar keuze (waarvan 3 vis-vleesgerechten)
  • €   4,50   pér gerecht meer

Nagerechten

  • fantasia - vers fruit met likeur, ijs, bavarois en slagroom
  • pere ripieni - peren met gorgonzola gevuld
  • tiramisu - dé Italiaanse lekkernij: mascarponemousse, likeur, koffie met lange vingers
  • € 4,50 pér gerecht
A tavola non si invecchia mai. - Als men aan tafel zit wordt men niet ouder.

 

Materialen, diensten en begeleiding:

€ 16,00   statafel met linnen
€ 70,00   2 uitgiftetafels van 1.80 meter en 3 statafels met linnen
€ 75,00   per kok: klaarzetten, dineren en opruimen (2 uur) 

Extra informatie, zie ook onze algemene voorwaarden.

  • je mag zelf het menu samenstellen of wij doen dat voor je
  •  prijzen zijn per persoon en inclusief de b.t.w. en gaan vanaf 15 personen
  •  per bestelling maken wij één menu, je mag wel combineren met gerechten uit andere landen
  •  indien je voor meer vis- of vleesgerechten kiest dan staat vermeld, kost dat € 4,50 per gerecht p.p. meer
  • Voor alle geldt: indien voorradig
Wij maken uit de volgende landen een buffet,
bel of mail ons, we geven je dan de mogelijkheden van het land waar je om vraagt:
 
Onze wereld buffetten uit:
 
          • Afrika
          • Amerika
          • Brazilië
          • Caribië
          • Denemarken
          • Duitsland
          • Engeland
          • Finland
          • Frankrijk
          • Gallië
          • Griekenland
          • Nederland
          • India
          • Indonesië
          • Israël
          • Marokko
          • Mexico
          • Noorwegen
          • Oostenrijk
          • Rusland
          • Spanje
          • Thaïland
          • Turkije
          • Vegetarisch
          • Western
          • Wild
          • Winter
          • Zuid - Afrika
          • Zweden
          • Zwitserland

€ 19,75  hoofdgerechten voor 5 gerechten naar keuze (waarvan 2 vleesgerechten)

27,50 hoofdgerechten voor 8 gerechten naar keuze (waarvan 3 vleesgerechten)

€   4,00  voor voorgerechten en nagerechten per gerecht

Extra informatie, zie ook onze algemene voorwaarden.

  • Je mag zelf het menu samenstellen of wij doen dat voor je.

  • Genoemde prijzen zijn per persoon en inclusief de b.t.w.

Extra materialen, diensten en begeleiding

15,00  statafel met linnen

60,00  2 uitgiftetafels van 1.80 meter en 3 statafels met linnen

70,00  per kok: klaarzetten, dineren en opruimen (2 uur)

€   1,50  servies en bestek per set per persoon

15,00  drankenpakket: wijn, bier, frisdrank per uur per persoon, op nacalculatie

€   4,00  koffie/thee met een 2e kopje na het eten

Deze website is te koop, d.w.z.:

  • bedrijfsnaam
  • website met buffetten uit 35 landen
  • google adwords (haalt 90 % van de nieuwe klanten binnen)
  • recepturen
Je kunt zo (door)starten en een flinke omzet halen.

Prijs: n.o.t.k.

===================================================================

Wegens overcompleet te koop:

  •   30 schalen rond en ovaal RVS voor salades en hapjes, alles voor € 120,00
  • 120 soepkop met schotel RVS alles voor € 240,00
  • 2 magazijn - koelcel stellingen "REA":
185 cm lang, 210 cm hoog, 100 cm diep, 11 m², 6 laags  € 250,00
315 cm lang, 196 cm hoog, 80 cm diep, 15 m², 6 laags € 350,00
En nog veel meer.

genoemde aantallen en prijzen zijn onder voorbehoud

mail Vincent voor meer infovincent@oostvogel.biz

koken in Beek bij Nijmegen voor 6 t/m 12 personen

Een kookworkshop - kookclinic doe je bij Berdien & Vincent in Beek bij Nijmegen. 

Klik hier voor onze Facebook pagina.

Koken doe je met een team!
Leuk met je vrienden en vriendinnen, familie en collega's.
Of met de personeelsvereniging, je vrijgezellenclub of met je relaties: teambuilding.
Je krijgt tips, handigheidjes en de recepturen mee.
Uitleg hoe het bij ons gaat, alle dagen van de week mogelijk: je wordt in "la Cuisine" met een drankje verwelkomd en je krijgt 'n kokssloof en 'n keukendoek. Handen wassen en loop langs de werktafels waar +/- 12 recepten met de ingrediënten klaar liggen.  Wij hebben al wat voorbereidingen gedaan en je mag kiezen wat je gaat maken.
Of wat je met een ander gaat maken, samenwerken dus!  Na het koken (+/- 2,5 uur) ga je naar buiten waar bij mooi weer een tafel staat ingedekt staat of bij slecht weer naar het proeflokaal, waar de maaltijd samen wordt genuttigd.
Wij zorgen voor de dranken en ruimen de keuken verder op en doen de afwas.
Prijzen kookworkshops zijn all inclusive en duren ongeveer 4 uur:
  • voor  6  of   7  personen € 84,00 p.p. all inclusive
  • voor  8 t/m 10  personen € 77,00 p.p. all inclusive
  • voor 11  of 12  personen € 72,00 p.p. all inclusive
 Klik voor 'n reservering of optie kookworkshop op boek-nu 

Je kunt kiezen uit de volgende 4 thema's:

1. Italiaanse keuken: o.a.: • tapenades • crostini's • carpaccio • filetto di pollo al funghi • scaloppine al marsala • pollo al marsala • salmone con pesto • pollo al messinese • agnello al salsa di cocco, curry e peperoncino • bistecca Siciliana • spinaci gratinati • braciole di maia vitello le al pomo doro • stufato di pollo belle Italia • patate al forno • all'uccelletto • polpette di carne al balilico • risotto • contorno di peperoni ripieni di tonno, aciughe e olive • insalata caprese • filetto di pollo al prosciutto e formaggio • finocchi al forno • frittata con le zucchine • vitello tonnato • tagliatelle gorgonzola • risotto con fegatini • tiramisu

2. Franse keuken / cuisine Bouriane: o.a.: • soupe de courge • soupe a l'oignon • boeuf Bourguignon • ratatouille Niçoise • bar Provençal • fricassee de lapereau à l'orange • pomme gratin • ragoût de veau • coq au vin •canard à l'orange • quiche de poireaux • salade Niçoise • pissaladiere • salade verte avec magret de canard • tournedos en croute • fenouil a la Provence • crêpe Suzette

3. TAPAS, Spaanse keuken: o.a.: • albóndigas con salsa de tomates • alcachofas con jamón Serrano • atun charito • gamba's al ajillo e piment • gambas envueltos en jamón • huevo relleno de duros en aliño • huevo releno de salmon • montadito de caballa y chorizo • pan Catalans • pasta de aceituna verde • tostado crema de Cabrales al coñac • paëlla

4. Thaïse keuken: Kanom jeeb • Pow-pia tawd • Tawd mun pla • Tawd mun kow pod • Tom kha kai • Murg kari • Ped pad khing • Som tam thai • Gaeng kari pak • Gado gado • Lemper • Lassi  Jaisalmer • Alsa khrim ka-thi
  • Niet alle gerechten worden gemaakt, we maken een assortiment wat bij elkaar past en kijken welke producten verkrijgbaar zijn.
  • Het is daarom ook mogelijk dat er andere gerechten worden gemaakt dan hierboven vermeld staan.
Extra's  indien voorradig en op tijd besteld:
* potje PESTO, specialiteit van je gastvrouw, onmisbaar in de keuken, minimaal 6 stuks, wél v.t.v. bestellen: € 5,00
* fotoboekje 20 x 20 met alle leuke herinneringen aan je kookworkshop, de foto's die wij maken (onder voorbehoud) en die je zelf hebt gemaakt worden samengevoegd: € 45,00
Doorgeven van aantal personen en betaling, lees ook onze levering- en betalingsvoorwaarden.
  • Wij organiseren regelmatig de kookworkshop: "SLIMME TAPAS GOED VOOR DE LIJN" in samenwerking met Az Groen (samen op weg naar 'n mooi figuur en 'n goed gewicht), via contact kun je je inschrijven, bij voldoende aanmeldingen geven we je een datum door.
  • Een kookworkshop staat definitief gereserveerd, als het overeengekomen bedrag door ons is ontvangen.
  • Bedragen zijn inclusief de b.t.w. en inclusief dranken: biertjes, wijnen, frisdranken, koffie en thee.
  • Wij kijken niet hoeveel je drinkt, maar pas op dat je niet met teveel alcohol achter het stuur kruipt!
  • Indien je met minder dan 6 personen bent, de minimale prijs is altijd € 500,00 all in.
  • Indien je langer dan 4,5 uur aanwezig bent, vanaf de tijd dat de workshop bij ons is gereserveerd, betaal je contant € 40,00 pér half uur pér groep voor o.a. dranken en bediening aan je gastvrouw of gastheer.
  • Onze kookschool is gevestigd in Beek (5 km. ten oosten van Nijmegen).
  • Je kunt tot 7 dagen voor de workshop het aantal personen verminderen en tot een dag ervoor nog vermeerderen.
  • Betaling: je ontvangt bij de bevestiging een factuur, welke je gelijk overmaakt, dag en tijd staan dan voor je gereserveerd; indien er gasten bijkomen, betaal je dat bij binnenkomst contant.
  • Wij koken ook in Frankrijk met je! Klik op: kookvakantie, workshop en teambuilding in de LOT, Frankrijk.

Tot kijk,  

Berdien & Vincent Oostvogel
Constantijn Huygensstraat
6573 Beek-Berg en Dal
telefoon 0653.77.1958

 

Frans buffet
Klik voor 'n bestelling of offerte op: - Reservering Prijsopgaaf
 
Voorgerechten
  • jambon de Bayonne et cantaloup - Bayonneham en meloen
  • oignon pain, saucisse épicée, olives et l'ail et le beurre aux herbes - uienbrood, pittige worst, kruidenboter en knoflookolijven
  • potage pomme de terre, céleri-rave et truffe - aardappel- selderiesoep met truffel
  • soupe à l'oignon - uiensoep en een canapé met kaas
  • soupe de potiron - pompoensoep met kaas (en pernod)
  • € 6,50 pér voorgerecht
Hoofdgerechten
  • bar Provençal - baars uit de Provence
  • boeuf Bourguignon - runderstoofvlees met rode wijn
  • canard à l'orange - eend met sinaasappel
  • coq au vin - kip gestoofd in witte wijn
  • crêpes de courge - pompoenpannenkoekjes
  • fenouil a la Provence - venkel uit de Provence
  • flute - (h)eerlijk Frans brood
  • fricassée de cailles - gestoofde kwartels
  • fricassée de lapereau a l'orange - gestoofd konijn met sinaasappelroomsaus
  • pissaladiere - hartige taart met ui, ansjovis en olijven
  • pomme gratin - gegratineerde aardappelen
  • quiche de poireaux - hartige taart van prei
  • quiche de fromage bleu et tomates - hartige taart met blauwe kaas en kleine tomaatjes
  • ragoût de veau - kalfsragoût
  • ratatouille Niçoise - kruidige groentenschotel uit Nice
  • salade Niçoise - compositie van ijsbergsla, tonijn, haricots verts, ansjovis, ui, tomaat, zwarte olijven, paprika en ei in een kruidige knoflookdressing
  • salade verte avec magret de canard - groene sla met gerookte eendenborst
  • st. Jacques avec lardons fumé, sage et salade verte - coquilles met spek en salie op groene salade
  • tournedos en croute - ossenhaas in bladerdeeg
  • € 22,50   5 hoofdgerechten naar keuze (waarvan 2 vis-vleesgerechten)
  • € 27,50   8 hoofdgerechten naar keuze (waarvan 3 vis-vleesgerechten)
  •    4,50   per gerecht meer naar keuze
Nagerechten
  • bavarois de chèvre avec chocolat et mielgeitenkaasbavarois, chocolade en honing
  • crêpe Suzette - warme Franse flensjes met likeur
  • fantasia - vers fruit met likeur, ijs, bavarois en slagroom
  • tarte de chocolat - chocoladetaart
  •  4,00 pér nagerecht
Materialen, diensten en begeleiding
€ 16,00   statafel met linnen
€ 70,00   2 uitgiftetafels van 1.80 meter en 3 statafels met linnen
€ 75,00   per kok: klaarzetten, dineren en opruimen (2 uur)
€   1,50   servies en sestek per set per persoon
Extra info, zie ook onze algemene voorwaarden.
  • je mag zelf het menu samenstellen of wij doen dat voor je
  • prijzen zijn per persoon en inclusief de b.t.w., vanaf 15 personen
  • per bestelling maken wij één menu, je mag wel combineren met gerechten uit andere landen
  • indien je voor meer vis- of vleesgerechten kiest dan staat vermeld, kost dat € 2,00 per gerecht p.p. meer
  • voor alles geldt: indien voorradig
 
  • headerdrank.jpg
  • headerkoudwarmbuffet.jpg
  • headeritaliaans2.jpg
  • headertapas2.jpg
  • raindrops.jpg
  • headerofferte.jpg
  • headeramerica2.jpg
  • headermarokkaans.jpg
  • headermexicaans.jpg
  • headerduitsland.jpg
  • headeramerikaans.jpg
  • headerindiaas2.jpg
  • headermarokko2.jpg
  • headerpicnick2.jpg
  • headeritaliaans.jpg
  • headerafrika2.jpg
  • headergallisch.jpg
  • headerborrelhapjes2.jpg
  • blue-flower.jpg
  • headerbarbecue.jpg