Italiaans buffet

Klik voor 'n bestelling of offerte op: - Reservering Prijsopgaaf

Voorgerechten

  • uienbrood, pittige worst, kruidenboter en knoflookolijven
  • zuppa di pomodoro Tascano - Toscaanse tomatensoep
  • zuppa Pavese - dubbel getrokken runderbouillon met een gepocheerd ei en tuinkruiden
  • 3 Antipasti - canapé met avocado en gerookte zalm - cherrytomaatje met geitenkaas, basilicum, zongedroogde tomaat - fricandeaurolletje gevuld met tonijnmayonaise (vitello tonnato)
  • € 6,50 pér gerecht

Hoofdgerechten

  • agnello al salsa di cocco, curry e peperoncino - lamsvlees in romige saus van kokosmelk, kerrie en rode paprika
  • all'uccelletto - kalfsfricandeau in witte wijn en olijven
  • asparagi alla primavera - gegratineerde (groene) asperges
  • braciole di maia vitello le al pomo doro - gegrilde karbonades (zonder been) in tomatenknoflooksaus
  • contorno di peperoni ripieni di tonno, aciughe e olive - gestoofde tomaten met tonijn, ansjovis en olijven
  • fagiolini alla Genovese - sperziebonen met ansjovis en knoflook
  • filetto di pollo al fungghi - kipfilet met champignonroomsaus
  • filetto di pollo al prosciutto e formaggio - kipfilet met parmaham en kaas gegratineerd
  • frittata con le zucchine - omelet met courgettes
  • insalata caprese - tomatensalade met o.a. basilicum en mozzarella
  • ossobucco - kalfsschenkel in groentesaus
  • pasta tri colore alla carbonara - 3 kleuren pasta met paddenstoelenroomsaus (en spekjes)
  • patate al forno - gebakken aardappelen met o.a. ui, tomaat, Parmezaanse kaas
  • pizza quattro stagioni - pizza met  tomaten, kaas, ham, salami, paprika en champignons
  • pollo alla cacciatora - kip met kappers en olijven
  • pollo al messinese - kip met tonijnsaus
  • polpette di carne al balilico - gehaktbrood met olijf, paprika, ui, basilicum
  • punta di maiale al gorgonzola - gebakken varkenshaasje met gorgonzolasaus
  • risotto - gebakken, romige, smeuïge, ietwat kleverige rijst
  • salmone con pesto - gestoofde zalm met PESTO
  • spaghetti bolognese - pasta met bolognesesaus
  • spinaci gratinati - spinazie met Parmezaanse kaas gegratineerd
  • stufato di pollo belle Italia - stoofpotje van kipfilet met champignons en paprika in een tomatensaus met kaas
  • tagliatelle gorgonzola - pasta met gorgonzolasaus
  • vitello tonnato - kalfsfricandeau met tonijnsaus (koud)
  • € 22,50   5 hoofdgerechten naar keuze (waarvan 2 vis-vleesgerechten)
  • € 27,50   8 hoofdgerechten naar keuze (waarvan 3 vis-vleesgerechten)
  • €   4,50   pér gerecht meer

Nagerechten

  • fantasia - vers fruit met likeur, ijs, bavarois en slagroom
  • pere ripieni - peren met gorgonzola gevuld
  • tiramisu - dé Italiaanse lekkernij: mascarponemousse, likeur, koffie met lange vingers
  • € 4,50 pér gerecht
A tavola non si invecchia mai. - Als men aan tafel zit wordt men niet ouder.

 

Materialen, diensten en begeleiding:

€ 16,00   statafel met linnen
€ 70,00   2 uitgiftetafels van 1.80 meter en 3 statafels met linnen
€ 75,00   per kok: klaarzetten, dineren en opruimen (2 uur) 

Extra informatie, zie ook onze algemene voorwaarden.

  • je mag zelf het menu samenstellen of wij doen dat voor je
  •  prijzen zijn per persoon en inclusief de b.t.w. en gaan vanaf 15 personen
  •  per bestelling maken wij één menu, je mag wel combineren met gerechten uit andere landen
  •  indien je voor meer vis- of vleesgerechten kiest dan staat vermeld, kost dat € 4,50 per gerecht p.p. meer
  • Voor alle geldt: indien voorradig
Wij maken uit de volgende landen een buffet,
bel of mail ons, we geven je dan de mogelijkheden van het land waar je om vraagt:
 
Onze wereld buffetten uit:
 
          • Afrika
          • Amerika
          • Brazilië
          • Caribië
          • Denemarken
          • Duitsland
          • Engeland
          • Finland
          • Frankrijk
          • Gallië
          • Griekenland
          • Nederland
          • India
          • Indonesië
          • Israël
          • Marokko
          • Mexico
          • Noorwegen
          • Oostenrijk
          • Rusland
          • Spanje
          • Thaïland
          • Turkije
          • Vegetarisch
          • Western
          • Wild
          • Winter
          • Zuid - Afrika
          • Zweden
          • Zwitserland

€ 19,75  hoofdgerechten voor 5 gerechten naar keuze (waarvan 2 vleesgerechten)

27,50 hoofdgerechten voor 8 gerechten naar keuze (waarvan 3 vleesgerechten)

€   4,00  voor voorgerechten en nagerechten per gerecht

Extra informatie, zie ook onze algemene voorwaarden.

  • Je mag zelf het menu samenstellen of wij doen dat voor je.

  • Genoemde prijzen zijn per persoon en inclusief de b.t.w.

Extra materialen, diensten en begeleiding

15,00  statafel met linnen

60,00  2 uitgiftetafels van 1.80 meter en 3 statafels met linnen

70,00  per kok: klaarzetten, dineren en opruimen (2 uur)

€   1,50  servies en bestek per set per persoon

15,00  drankenpakket: wijn, bier, frisdrank per uur per persoon, op nacalculatie

€   4,00  koffie/thee met een 2e kopje na het eten

Spaans buffet

Voorgerechten

  • gazpacho = koud tomatensoepje met aardappelcrème
  • gamba's al ajillo e piment = garnaaltjes in knoflookolie, peterselie en pepertjes
  • pan Catalans = Catalaans brood met Serranoham
  • € 4,00 pér gerecht

Dranken: Sangria & San Miguel & Cava 

  • vooraf en/of bij het Spaanse buffet hoort natuurlijk Sangria
  • 12.50 per liter vanaf 3 liter; Sangriaglaasjes zijn inbegrepen.
  • San Miguel bier, op aanvraag per 0,33 of 0,5 ltr.
  • € 2,50 per kwart liter, San Miguel glazen inbegrepen.
  • fles Freixenet Cava 0,7 ltr
  • € 17,50 per fles, 6 à 7 glazen, Freixenet glazen zijn inbegrepen.

Hoofdgerechten

  • carajacas cumbreras = geroosterde lever met knoflook, oregano en aprika                                                                                             
  • papas arrugadas tradicionales  = in schil gekookte zoute aardappeltjes, specialiteit uit de Canarische Eilanden     
  • mojo picón (bravo o colorado) = pittige rode pepersaus met veel knoflook (voor bij papas)
  • mojo verde con cilantro = pittige groene saus met koriander en veel knoflook (voor bij papas)
  • pataje de apio = stoofpot van bleekselderij, maïswitte bonen, courgette en varkensvlees
  • atún fresco embarrado = gebakken tonijnfilet in een saus met komijn, pepers, knoflook en paprika
  • paella = rijstgerecht met rode saffraan, kipkluifjes, mosselen, garnalen: typisch Spaans gerecht, kan ook zonder vis of vegetarisch
  • chiles en nogade  = paprika gevuld met gehakt, kaas, ui, rozijnen, kaneel en amandelen
  • ensalade de lentejas y zanahorias = salade met linzen, boontjes en wortel
  • quiche de gambas = quiche met grote garnalen en kaas
  • patatas al horno con pimientos = gebakken aardappelen met paprika           
  • mejillones salteados = gesauteerde mosselen      
  • tomates con atún = tomaten gevuld met tonijn          
  • espárragos verdes con guisantes = groene asperges met verse doperwten
  • truchas al Jerez = in sherry gemarineerde, gebakken forel, met amandelen
  • € 19,75   5 hoofdgerechten naar keuze (waarvan 2 vis-vleesgerechten)
  • € 27,50   8 hoofdgerechten naar keuze (waarvan 3 vis-vleesgerechten)
  • €   3,50   pér gerecht meer naar keuze

Nagerecht

  • flan de manzana = Spaanse pudding van appels
  • € 4,00

Materialen, diensten en begeleiding:
€ 15,00   statafel met linnen
€ 60,00   2 uitgiftetafels van 1.80 meter en 3 statafels met linnen
€ 75,00   per kok: klaarzetten, dineren en opruimen (2 uur)
€   1,50   servies en bestek per set per persoon
€ 12,50   drankenpakket: wijn, bier, frisdrank per uur per persoon, op nacalculatie
€   3,00   koffie/thee met een 2e kopje na het eten
 
Extra informatie, zie ook onze algemene voorwaarden.
  • je mag zelf het menu samenstellen of wij doen dat voor je
  • prijzen zijn per persoon en inclusief de b.t.w. en gaan vanaf 20 personen
  • per bestelling maken wij één menu, je mag wel combineren met gerechten uit andere landen
  • indien je voor meer vis- of vleesgerechten kiest dan staat vermeld, kost dat € 2,00 per gerecht p.p. meer
  • Voor alles geldt: indien voorradig

Grieks buffet

Voorgerechten

  • ψωμί κρεμμύδι, πικάντικο λουκάνικο = uienbrood, pittige worst
  • βότανο και το σκόρδο ελιές = kruidenboter en knoflookolijven
  • σούπα κολοκύθας με τυρί και ούζο = pompoensoep met ouzo en kaas
  • fassoulatha = Griekse witte bonensoep
  • €  4,00

Hoofdgerechten

  • fêta me domatasalata = tomatensalade met fêtakaas
  • keftedakia = lamsgehaktballetjes
  • tzaziki = saus van yoghurt, komkommer, knoflook, dille en munt
  • rizi pilafi me spanaki = spinazierijst
  • zoudzoukákia = rolletjes gekruid gehakt met tomaten en komijn
  • gyros = reepjes gekruid varkensvlees
  • domates yemistes nistisimes = gestoofde tomaten met kaas
  • kolokithakia = gegrilde courgettes met kaas
  • briam = groentenstoofschotel uit de oven
  • fassolia-salata = sperziebonensalade
  • souvlaki = vleesspiesjes van varkenshaas
  • stifado = runderragoût met sjalotten en appel
  • arni se lethoharto = gemarineerde lamspakketjes
  • kota kopama = kip in kaneelsaus
  • ημερομηνίες με φέτα = dadels met fêtakaas
  • Ελληνική σύκα με ζαμπόν = Griekse vijgen met rauwe ham
  • ελιές και κάπαρη μεγάλες = olijven en grote kappers
  • dolmathes = wijnbladeren gevuld met rijst
  • amigdala alatsimena = gezouten amandelen
  • moussaka = auberginetaart met lamsgehakt
  • omeleta me patates = aardappelomelet
  • € 19,75   5 hoofdgerechten naar keuze (waarvan 2 vis-vleesgerechten)
  • € 27,50   8 hoofdgerechten naar keuze (waarvan 3 vis-vleesgerechten)
  • €   3,50   per gerecht meer naar keuze

Nagerecht

  • Ελληνική Μους σοκολάτας = Griekse chocolademousse
  • € 4,00
Materialen, diensten en begeleiding:
€ 15,00   statafel met linnen
€ 60,00   2 uitgiftetafels van 1.80 meter en 3 statafels met linnen
€ 75,00   per kok: klaarzetten, dineren en opruimen (2 uur)
€   1,50   servies en bestek per set per persoon
€ 12,50   drankenpakket: wijn, bier, frisdrank per uur per persoon, op nacalculatie
€   3,00   koffie/thee met een 2e kopje na het eten
Extra informatie, zie ook onze algemene voorwaarden.
  • je mag zelf het menu samenstellen of wij doen dat voor je
  • prijzen zijn per persoon en inclusief de b.t.w. en gaan vanaf 20 personen
  • per bestelling maken wij één menu, je mag wel combineren met gerechten uit andere landen
  • indien je voor meer vis- of vleesgerechten kiest dan staat vermeld, kost dat € 2,00 per gerecht p.p. meer
  • Voor alles geldt: indien voorradig

Deze website is te koop, d.w.z.:

  • bedrijfsnaam
  • website met buffetten uit 35 landen
  • google adwords (haalt 90 % van de nieuwe klanten binnen)
  • recepturen
Je kunt zo (door)starten en een flinke omzet halen.

Prijs: n.o.t.k.

===================================================================

Wegens overcompleet te koop:

  •   30 schalen rond en ovaal RVS voor salades en hapjes, alles voor € 120,00
  • 120 soepkop met schotel RVS alles voor € 240,00
  • 2 magazijn - koelcel stellingen "REA":
185 cm lang, 210 cm hoog, 100 cm diep, 11 m², 6 laags  € 250,00
315 cm lang, 196 cm hoog, 80 cm diep, 15 m², 6 laags € 350,00
En nog veel meer.

genoemde aantallen en prijzen zijn onder voorbehoud

mail Vincent voor meer infovincent@oostvogel.biz

  • walden-pond.jpg
  • headeritaliaans2.jpg
  • headerduitsland2.jpg
  • headerfrans2.jpg
  • headeramerica2.jpg
  • headerpicknick.jpg
  • headerindonesisch2.jpg
  • headerspaans3.jpg
  • headermarokko2.jpg
  • headeritaliaans.jpg
  • headertapas2.jpg
  • headerborrelhapjes2.jpg
  • headeramerikaans.jpg
  • headerspaans.jpg
  • headerbediening2.jpg
  • headerdiners.jpg
  • headerindiaas.jpg
  • headerindonesisch.jpg
  • headerhightea.jpg
  • raindrops.jpg